Tip van de maand

 

U wilt graag een element verwijderen maar weet niet hoe?

In alle vormen van overzichten is er een mogelijkheid tot verwijderen. U vinkt eenvoudig het element aan wat u wenst te verwijderen en klikt vervolgens op het verwijder ikoon bovenaan het overzicht.Meer tips & trucs? Klik hier.

Toegankelijkheid

"Het internet opstarten" is een veel voorkomende, zij het onjuiste uitdrukking. Als je een vergelijking zou willen maken kun je het Internet vergelijken met een netwerk van wegen waarbij je internet browser de auto is waarmee je deze wereld kan verkennen. Je start dus niet het Internet maar de auto, je browser.


Alles begint bij je internet browser

Het gemak en comfort waarmee je de wereld van internet verkent bepaal je zelf aan de hand van de keuze die je maakt in beschikbare internet browsers. Want zoals er meerdere merken auto's zijn, zijn er ook meerdere merken browsers.

Hoewel Intraxxion het gebruik van moderne browsers zoals Firefox, Safari of Chrome adviseert vanwege hun veelzijdige ondersteuning, snelheid, stabiliteit en nog veel belangrijker veiligheid, zijn er natuurlijk genoeg mensen die gebruik maken van andere browsers. Derhalve maakt Intraxxion al zijn producten geschikt voor meerdere types actuele browsers, te weten:
  • Firefox / Mozilla (Apple / Windows / Linux)
  • Safari (Apple / Windows)
  • Google Chrome (Windows)
  • Internet Explorer 7 en hoger (Windows)

Extra toegankelijk

Naast de belangrijke internet browser bepaalt ook de opzet en achterliggende structuur van een website het bezoekersgemak. U kunt zich voorstellen dat een slechtziende de wereld van Internet heel anders zal ervaren als iemand die alles helemaal goed ziet.

 

Ook hiermee houdt Intraxxion rekening. Al onze applicaties/websites zijn standaard geschikt voor blinden en slechtzienden browsers.

Afhankelijk van uw wensen kan het voorkomen dat u nog uitvoeriger tegemoet wil komen aan bijzondere doelgroepen. Naar gelang uw wensen kunnen deze extra toegankelijkheidsopties nog verder worden uitgewerkt om volledig te voldoen aan de eisen zoals deze vermeld zijn op www.drempelvrij.nl.