Tip van de maand

 

U wilt graag een element verwijderen maar weet niet hoe?

In alle vormen van overzichten is er een mogelijkheid tot verwijderen. U vinkt eenvoudig het element aan wat u wenst te verwijderen en klikt vervolgens op het verwijder ikoon bovenaan het overzicht.Meer tips & trucs? Klik hier.

Recent ontwikkeld

Regelmatig komt het voor dat partijen een specifieke functionaliteit vragen dat niet standaard door ons aangeboden wordt. In sommige gevallen betreft dit een functionaliteit dat voor meerdere partijen aantrekkelijk zou kunnen zijn. In zo'n geval ontwikkelen wij deze functie direct in de vorm van een module welke wij vervolgens in ons assortiment opnemen.

 

Grote en kleine ontwikkelingen

Naast geheel nieuwe modules of revisies van bestaande modules (updaten naar nieuwe technieken) ontwikkelen wij ook uitbreidingen op bestaande modules. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de module Digitale Nieuwsbrief. Hiermee kan ieder gebruiker eenvoudig zelf nieuwsbrieven samenstellen en verzenden. Een extra functionaliteit hierbij is het aanmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief via de website.

Nieuw ontwikkeld

Nieuwe ontwikkelingen aangaande een nieuwe modules, revisies of extra functionaliteiten worden hier vermeld en worden op de module pagina weergegeven met een *.

 

  • Publiceren op Twitter

    Deze module biedt u de mogelijkheid om berichten op uw website realtime te plaatsen op Twitter, er wordt automatisch een "tinyurl" geplaatst met een link naar de pagina op uw website.

  • Uitgelicht beeldmateriaal

    Wilt u een advertentie of een afbeelding op uw pagina plaatsen maar zijn de details niet zichtbaar omdat de breedte van de pagina het u niet toestaat deze groter te plaatsen? Dit probleem lossen wij met deze module op. Een kleine afbeelding zet u op de pagina en met een klik van de muis verschijnt een grotere variant in beeld.

  • Automatisch archivering

    Voorheen altijd mogelijk om per week / maand of jaar automatisch te laten archiveren. Voortaan is het ook mogelijk om per aantal pagina's te archiveren.