Tip van de maand

 

U wilt graag een element verwijderen maar weet niet hoe?

In alle vormen van overzichten is er een mogelijkheid tot verwijderen. U vinkt eenvoudig het element aan wat u wenst te verwijderen en klikt vervolgens op het verwijder ikoon bovenaan het overzicht.Meer tips & trucs? Klik hier.

Organisatie

Intraxxion staat voor kwaliteit, flexibilteit en gebruikersvriendelijkheid. Wij ontwikkelen software voor ondernemers en webdesigners en zijn gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke applicaties voor het internet. Veelzijdig als wij zijn, zijn wij de ideale IT specialist die u een helpende hand biedt in al uw webgerelateerde werk- en communicatie wensen.

 

Ons zeer flexibele Content Management Systeem stelt u in staat om op eenvoudige wijze zowel in de eigen organisatie als die van uw klanten, holdings, partners en leveranciers een optimale samenwerking te realiseren en alle aanwezige kennis en informatie te stroomlijnen.


Intraxxion, uw collega op het web

Onze focus ligt bij het op professionele wijze leveren van oplossingen gebaseerd op ons unieke platform. Van administratie tot een eenvoudig webformulier, u heeft een wens en wij vinden samen met u de oplossing om deze te realiseren.

Wij bieden u:

  • Snelheid, efficiency en doeltreffendheid.
  • Een optimale prijs/kwaliteit verhouding.
  • Gebruikersgemak, veelzijdigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.
  • Een professionele partner die met u meedenkt en ondersteuning biedt op alle facetten van uw communicatie en e-business.
  • Ongekende service, uw probleem is ook ons probleem.