Tip van de maand

 

U wilt graag een element verwijderen maar weet niet hoe?

In alle vormen van overzichten is er een mogelijkheid tot verwijderen. U vinkt eenvoudig het element aan wat u wenst te verwijderen en klikt vervolgens op het verwijder ikoon bovenaan het overzicht.Meer tips & trucs? Klik hier.

Support

Applicaties en websites zijn, net als organisaties dynamisch van aard en continu in ontwikkeling. Bij deze ontwikkelingen wilt u, indien nodig, vriendelijk en snel geholpen worden en zit u niet te wachten op dure service nummers of ingewikkelde en tijdrovende helpdesksystemen.

 

Lekker makkelijk

Intraxxion staat bijzonder bekend om zijn helpdesk:

  • uitstekende bereikbaarheid;
  • persoonlijk & vriendelijk;
  • snel & efficient;

Eén e-mail of telefoontje is voor ons voldoende. Hierbij nemen wij in het kort uw wensen, eisen of problemen door waarna wij vaak direct of dezelfde dag nog in actie komen.

Waarvoor?

  • voor ondersteuning bij niet veel voorkomende handelingen;
  • voor hulp bij vreemde foutmeldingen;
  • en voor alle andere situaties waarbij u vragen heeft m.b.t. het CMS of de werking hiervan;


Tarieven

De helpdesk is opgezet als extra ondersteuning in onze dienstverlening waarbij wij een onderscheid maken tussen site onderhoud, cms onderhoud en gebruikersondersteuning.

In geval van cms onderhoud wordt er niets in rekening gebracht terwijl voor alle overige geldt dat indien u gebruik wenst te maken van onze helpdesk, de bestede tijd per kwartier tegen ons standaard uurtarief zal worden berekend.


Indien u merkt dat u regelmatig gebruik maakt van onze helpdesk is het wellicht verstandig een Service Level Agreement af te sluiten.