Tip van de maand

 

U wilt graag een element verwijderen maar weet niet hoe?

In alle vormen van overzichten is er een mogelijkheid tot verwijderen. U vinkt eenvoudig het element aan wat u wenst te verwijderen en klikt vervolgens op het verwijder ikoon bovenaan het overzicht.Meer tips & trucs? Klik hier.

Partners

Vaak is er een grote kloof tussen creatieve en technische mensen. Programmeurs zijn geen vormgevers en vormgevers zijn geen programmeurs. Dankzij onze jarenlange ervaring in het samenwerken met grafische bedrijven garanderen wij u een flexibele en prettige samenwerking.


De basis voor een goede samenwerking bestaat uit wederzijds respect voor elkaars vakgebied. Wij laten technisch jargon voor wat het is en zoeken samen met onze partners naar oplossingen die gewoon werken. Wij denken mee vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Wij geven advies en zoeken passende oplossingen.

Synergie

Een goede website of internettoepassing wordt gevormd door synergie tussen vorm en techniek. Gebruik maken van elkaars specialismen is waar het om draait bij het realiseren van een perfect eindresultaat voor uw klant.

Met onderstaande partners hebben wij een of meer succesvolle implementaties van onze software voltooid:

Publishing & Printing Company te Beek
T2 Software te Born
StudioMix te Venlo
Succes4You te Maastricht
Fraipont Visuele Communicatie te Roermond


Ook Intraxxion partner worden?

Intraxxion werkt graag samen met reclamebureaus, corporate designers, webdesigners, bedrijfsadviseurs of consultants. Heeft u interesse? Mail of bel +31 (0)45 - 565 02 07 voor een afspraak.